петък, 6 юни 2008 г.

Дучето: Ще спасим ЦСКА


Феновете на ЦСКА искат провеждане на операция "Чисти ръце" във всички футболни клубове в България и в Българския футболен съюз.
Това стана ясно след среща на представители на феновете на отбора от цялата страна, на която привържениците на най-титулувания български отбор трябваше да обсъдят мерките, които трябва да се предприемат за спасяването на отбора и институцията ЦСКА.
На срещата присъстваха и легендарните играчи на "червените" Георги Велинов, Ради Здравков и Крум Янев.
От името на фенклубовете на ЦСКА Димитър Ангелов ще внесе днес в Президентството и Министерския съвет петиция за разследване на всички професионални футболни клубове за установяване на финансовото им състояние. Същото важи и за футболната централа.
Феновете на отбора се надяват да получат отговор до следващата сряда. В противен случай ще се стигне до мирен протест.
"Искаме да разберем дали този орган (б.р БФС) е толкова чист, че да определя кой е чист. Просто искаме еднакъв аршин за всички", заяви Дучето. Феновете на ЦСКА призоваха държавата спешно да влезе във футбола.
Димитър Ангелов инициира създаването на Комитет за спасение на ЦСКА, в който да влязат известни привърженици на клуба, които наистина милеят за "червените". "Нека пред тях ръководството на клуба да се отчита", заяви председателят на националния фенклуб.По същото време стана ясно, че ще бъде създаден Комитет за спасението на ЦСКА. Той ще бъде оглавен от журналиста Георги Атанасов.Атанасов заяви, че подозира държавна намеса да се ликвидира ЦСКА и да се вкара Левски в Шампионската лига. "Подозирам държавна намеса в опита за ликвидирането на ЦСКА, както и да се вкара Левски да играе в Шампионската лига. Чудя се как Емил Костадинов (член на управата на ЦСКА) толкова време е и в изпълкома на БФС и не забеляза, че се готви кампания срещу ЦСКА", каза още Георги Атанасов.

Няма коментари: