четвъртък, 5 юни 2008 г.

Левски иска капитана на Армения


Капитанът на арменския национален отбор Ромик Хачатрян може да заиграе в Левски, съобщава 7 дни спорт. Дефанзивният халф в момента рита за Банатц (Ереван), където треньор е българинът Неделчо Матушев. Преди това 30-годишният Хачатрян е ритал за Анортозис, ОФИ (Крит), Олимпиакос (Никозия), Апоел (Никозия), Цемент (Ереван).
"Обсъждаме много имена, за да коментирам сега когото и да е", лаконичен бе треньорът на Левски Велислав Вуцов.
Освен него ръководството на Левски е набелязало и сънародник на родения в Кот д'Ивоар Дидие Дрогба. Това е играещият във френската II лига с екипа на Булон Лионел Ба. 28-годишният футболист играе като стопер, но и като дефанзивен халф. Преди това той е ритал за Рен, Гингам и Кристел. Лионел Ба е висок 185 и тежи 75 кг.
Той може да се конкурира с Милан Мартинович. Сърбинът е футболист на Бней Йехуда и бе съотборник на Седрик Бардон. Преди това халфът е ритал за Овиедо 4 сезона, Аячо и Макаби (Тел Авив).
На Герена продължават да чакат отговор от Седрик Бардон. Французинът е в родината си и ще реши до края на седмицата дали приема офертата от Герена, или ще продължи кариерата си в Израел.

Няма коментари: