сряда, 11 юни 2008 г.

news

Футбол: Бирмингам иска Бобо Балде

32-годишният защитник на Селтик, Бобо Балде е пред трансфер в състава на английския Бирмингам.
Според "Мийрър" ветеранът, който изпадна в немилост в шотландския гранд ще смени клубната си принадлежност
това лято. Мениджърът на Бирмингам, Алекс Маклийш, призна за възможността да вземе Балде, но уточни, че все още
нищо не е договорено.Балде имаше проблеми с контузии и почти не игра за Селтик , а договорът му едва ли ще бъде продължен.
Футбол: Болоня привлече Серджо Волпи
"Завърналият се в Серия А-тим на Болоня, привлече 34-годишният халф на Сампдория Серджо Волпи": съобщава "ansa.it". Волпи игра за тимът от Генуа през последните 6 сезона, но след идването на новия наставник Валтер Мадзари изпадна в немилост. Преди това полузащитникът е играл за отборите на Пиаченца, Венеция, Бари и Бреша.

Футбол: Виляреал привлече Алтидор:
Отборът на Виляреал си осигури услугите на младия американски нападател Алтидор, който идва от Ню Йорк Редбул.
18-годишният играч е бил свързан със редица клубове от Европа, но е предпочел да продължи кариерата си в Испания.
Алтидор заяви: " Испанската лига е много силна и уважавана. Харесва ми начина, по който играят там и се радвам , че ще имам възможноста да играя.
Младият американски нападател е считан за един от най-големите таланти на американския футбол. Той е изиграл 36 мача за Ню Йорк Редбулс, в които се е разписал 15 пъти , като има изиграни и 3 мача за отбора на САЩ за който се е разписал 1 път.
Футбол: Вердер се интересува от Давид Одонкор
Германският вицешампион Вердер Бремен се интересува от крилото на Бетис Давид Одонкор, съобщава "трансфермаркет.де". След като премина в състава на севилци, след Мондиал 2006, бързоногият състезател бе преследван от различни и трайни контузии. Именно заради тях вече година и половина бившият ас на Борусия Дортмунт не може да разгърне качествата си, заради които бе привлечен. Ценара на крилото е окол 2.000.000 евро, като от севилския клуб няма да му правят спънки да напусне отбора.

Няма коментари: